27 Ekim 2013 Pazar

Ürün Yorumu : Garnier Saf & Temiz 3 in 1

Merhabaa..İş aramaktı bulmaktı derken kaç gündür yazı giremedim en sonunda bir iş buldum ve pazartesi bir çağrı merkezinde başlıyorum hayırlısıyla şöyle işi bir araştırınca çok zor olduğunu öğrendim birde vardiyalı bir iş çok saçma vardiya saatleri var ama artık geri dönüşüm yok :) Neyse hemen ürüne geçelim ;
 Bu ürünün reklamları kaç yıldır dönüyor biliyorsunuz bende merak ettim Bim'de de uygun fiyatlı olunca alıp( 10 lira ) denemek istedim.
Ürünün üç şekilde kullanımı var maske , temizleme , peeling . Ben genel olarak maske şeklide kullandım . Neden bu şekilde kullandım derseniz eğer yüzünüzde ki maskeyi bir sünger yardımıyla silmediğiniz sürece yüzünüzden arındırmak için hem peeling yapmış oluyorsunuz hem de temizleyici niyetine kullanmış oluyorsunuz.Bu yüzden içimden bu ürüne pekte 3 ü 1 arada demek gelmiyor.
Temizleme olarak başarılı bulduğum bir ürün öyle aman aman bir köpürmesi yok hatta çok çok az köpürüyor sanıyorum buda içerisindeki beyaz kilden kaynaklanıyor.
Maske olarak cildinizde 3 dakika bekletiyorsunuz zaten 3 dakika içinde kuruyor yüzünüzde.Beyaz kilin faydalarını daha doğrusu kilin cilde olan faydaları anlatmakla bitmez zaten bu yüzden maske olarak uygulamak bana daha doğru gelmişti.Maske kullanımında yazdığı gibi ciltteki yağ oranını dengeliyor ama matlık sağlaması sadece 15-20 dakika sürüyor.
Peeling olarak ise çok beğendiğim bir ürün . Bence peeling için içerisinde bulunan tanecikler küçük ve peeling yapıp ciltteki ölü deriyi atmıyor.Gözenekleri temizliyor mu derseniz eğer bunu anlamak için çok çok düzenli kullanmak gerektiğine inanıyorum . Ben aklıma geldikçe kullandığım için gözeneklerimi temizlediğini söyleyemeyeceğim.
 **Yüzünüze uyguladıktan sonra bir ferahlık veriyor buda içerisinde ki mentolden kaynaklanıyor ve eğer sivilcelerinizi oynuyorsanız , yüzünüzde yara , tahriş olmuş bölgeler varsa bu bölgelerde yanma yapıyor hatta çok hassas ciltlerde bile yanma yapacağını düşünüyorum.
 Kısaca ürünün yapısından bahsetmem gerekirse beyaz ve yoğun bir yapısı var içerisinde minik minik mavi tanecikler var. Koku yönünden ise çok hoş bir kokusu yok kapağı açıp kokladığınızda mentolle karışık garip bir koku geliyor , ürünü yüzünüze uygularken bu kokuyu çok net bir şekilde alıyorsunuz.
 Bu ürünü üç kullanım aşamasına göre yorumlarsam eğer benden ikisinden geçer not alıp birinden sınıfta kalıyor ;
Temizleme : +
Maske : +
Peeling : -
 Genel olarak alınmayacak bir ürün değil. Ürünün beğeneni kadar beğenmeyeni de çok bense tam ortalarında olanlardanım.
Tekrar alırmıyım diye sorarsanız eğer temizleme ve maske için tekrar alabileceğim bir ürün ama peeling için bu ürünü tercih etmem.






                                                                                                    SEVGİLERLEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

7 yorum:

  1. Hiç denemedim, ama merak ettiğim bir üründü.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı ucuk bır rakam olmadıgı ıcın denenebılır bır urun ama peelıng ıcın alıcam dersen eğer hıc ugrasma baska markalara bak derım :)

      Sil
  2. Ben seviyorum ama kuruyunca tüm yüzüm donuyor, kendimi lavaboya zor atıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim yüzümü o kadar germiyor :) acaba fazla mı sürüyorsun ?

      Sil
  3. deNemek amaçLı beNde aLmıştım ama eşim kuLLaNıyo temizLeme amaçLı ve o şimdiLik memNuN :) beNde arada eserse kuLLaNıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizleme olarak basarılı bır urun yuzdekı yagı kırı oldukca ıyı temızlıyor bu acıdan sızde rahatca kullanabılırsınız :)

      Sil
  4. Yeni Adresimiz http://bloglargazetesi.blogspot.com/

    YanıtlaSil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...