24 Temmuz 2013 Çarşamba

Ürün Yorumu : Avon Fucshia Fever / Fucshia Fun Ruj

Merhabaaa :) Şu ramazanın sıcaklarında oruç tutmak bir yana birde evi badana-boya yapıyoruz çekilecek dert değil vallahi :) İşte zaman bulduğum da ise blogumla ilgileniyorum elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum blogumu .
Bu gün Avonun iki tane rujundan bahsedeceğim sizlere.
Gördüğünüz gibi ikisi de yakın tonlarda hatta resimde aynı tonda çıkmış pembe rujlar ben beyaz tenli olduğum için elim hep pembe rujlara gidiyor bir tek pembe rujları yakıştırıyorum kendime.

*Fucshia Fun diğerine göre daha açık tonda ve içinde ufak tefek simler barındırıyor ama sürüldüğünde bu simler çok dikkat çekmiyor yoksa kullanamazdım zaten .
*Fucshia Fever ise daha koyu bir pembe tam bir fuşya ilk aldığım zamanlarda normal hayatımda kullanıyordum ama şu sıralar çok dikkat çekiyor gibi geliyor o yüzden gece dışarı çıkacağım zaman veya bir düğünde sürüyorum hatta o zamanlar bile mendille üstünden sildirerek kullanıyorum.
*Genel olarak baktığımızda ikisinin de nemlendirmesi güzel ancak fucshia fever 5-6 saat kaldığında dudakları kurutabiliyor.





                                                                                            SEVGİLERİMLEEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Vosbaga

3 yorum:

  1. ben de beyaz tenliyim ve evet sadece pembe rujları yakıstırıyorum :) yalniz bir kozmetikci de bakır tonlarda bir ruj deettirdiler ve bronzer surduler pembe allik yerine :) fena durmadi gibi biraz yadirgadim ama yeniliklere acik olmalı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de bır tane turuncu bakır gıbı bır rujum var aslında onunda yazısını yazacagım :) ama cok fazla o tarzda ruj alamıyorum elım gıtmıyor bır turlu :)

      Sil
  2. aynen :) daha cok pembe tonlara kayıyorum hemen :)

    YanıtlaSil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...