28 Temmuz 2013 Pazar

Ürün Yorumu : Flormar Super Lash Maskara

İyi akşamlaaarrr :) Sizlere bahsetmek istediğim bir ürün var  ne zaman olmadı ki  :) ? Bu ürünü ben maskaralarım bittiğinde marketten almıştım aslında :) 10 liraydı sanırım fiyatı çok büyük umutlarım yoktu alırken birde kırmızı bir rengi vardı hatta bir tane daha rengi vardı ama hatırlamıyorum fırçalarına şöyle bir baktım hiçbir fark yoktu ): Bende lacivert olanını aldım :)





Aslında alırken çok umutlarım yoktu kendisinden ve nitekim öylede oldu sıradan hiçbir özelliği olmayan bir maskara ! İyi yanları var tabi topaklanma yapmıyor kirpiklerimi yapıştırmadı çok azda volume verdi ama ağım şahım değil .

Fırçasını aslında beğenmiştim çok kötü olmamakla birlikte çokta iyi değil orta dereceli bir maskara.Ama bence bu maskaraya bu fiyat fazla gibi geldi bir beş lira daha verilip daha iyisi alınabilir maskaralarım bittiği sırada markette görüp almıştım ama tekrar alacağım bir ürün değil.




                                                                                                      SEVGİLERİMLEE  :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Vosbaga

4 yorum:

  1. Vosvos tutkunu biri olarak, blog tasarımına bayıldım.

    Takibindeyim
    Ben de beklerim :)
    www.deniztamturk.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Vosvoslar bir harikalar değil mi :) ? Benim gibi vosvos tutkunu biri olduğunuz için çok sevindim . Hemen geliyorum blogunuza :)

      Sil
  2. Benim 4yildir kullandigim bir maskara :) 3in1 lacivert olani dolgunluk veren. Kirpikleri guzel ayirir ve dolgunluk verir iki katta. Ancak ilk zamanlar cok islaklik verdigi icin kotu gibi gorunebilir. İlk alindigi ilk iki gun 5dakika agzini acik birakip kullanin bu tarz islak maskaralari o zaman kivami oturuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok hoşlanmadım :) Evet ilk zamanlarda biraz ıslaktı hiç aklıma gelmedi öyle kullanmak bu maskarayı tekrar almayı düşünmüyorum ama alacağım diğer maskaraların sıvı bir yapısı olursa mutlaka deneyeceğim :) Teşekkürler ..

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...