26 Temmuz 2013 Cuma

Ürün yorumu : Orıflame Tender Care Balm

Merhabaaaa sevgili üyelerimmm :) Aslında çok mutsuzum zira tercihlerden nasibimi alamayıp ek yerleştirmelere kaldım ilk gün çok üzülüp deli gibi ağlasam da kendimi toparlıyorum sağolsun birtanecik sevgilimin ve ailemin desteğiyle :) Bir ay daha stresli geçecek benim için anlayacağınız dualarınızı eksik etmeyin lütfen zira şu ay boyunca dualarınıza çok ihtiyacım olacak.Evet geçelim ürün yorumumuza ;
Bahsetmek istediğim ürün oriflame'in çok meşur balmı 
Bu ürünü dudaklara ,dirseklere here yere kullanabilirsiniz aldığım günden beri çok severek kullanıyorum kendisini .
Vazelin gibi bir şey aslında kokusu kiraz gibi kokuyor kimi insana çok ağır ve kötü geliyor kimisine göre ise çok güzel bu sizin koku zevkinizi kalmış açıkçası birde çikolata kokulusu var bunun kadar beğenmesem de onunda kokusunu hoş buluyorum ben.
* Genelde dudaklarıma uyguluyorum bazende tırnak etlerimi kestiğimde tırnaklarıma sürüyorum ve yumuşacık oluyor  :) Ürünü parmakla aldığımız için çok hijyenik değil bu yüzden kulak çubuğu ile de uygulayabilirsiniz . Az gibi görünse de çok bereketli bir ürün kolay kolay bitmeyecek gibi duruyor bitirme gibi bir derdim de yok zaten.İyi bir balm arıyorsanız mutlaka denemelisiniz.Fiyatı değişiyor ben 7 liraya almıştım sanırım indirimlere denk getirebilirsiniz.





                                                                                                      SEVGİLERİMLEEEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Vosbaga

9 yorum:

  1. Bitanemmm sen hiç üzme kendini ben sana inanıyorum olacak ek yerleştirmelerde sadece seçim yaparken çok daha dikkatli olmalısın bu defa Allah yar ve yardımcın olsun :* Ayrıca bu balm gerçekten harika benim bile bitmedi valla sen düşün artık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol bebegımm ınsallah bakalım bu seferkı tercıhlerı daha dıkkatlı yapacagım :) vallahı cok bereketlı bır urun hele sana dayandıysa :)

      Sil
  2. Yerlestirmelere uzuldum :( Hakkında hayırlısı olsun. Tender care in ben de de klasik olanı var. Dudak nemlendirmesini cok iyi bulmuyorum ben ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederım :) aaa benım cevremde herkes cok memnun ama olabılır belkı serıden serıye degısıyodur yada sız begenmemıssınızdır :)

      Sil
  3. umarım istediğin yere girersin

    takipteyim bende beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileğiniz için teşekkür ederim :) Hemen blogunuza geliyorum :)

      Sil
  4. Gizemim seni en iyi ben anlarım şuan.Ek yerleştirmelerde bişeyler olacağına inanmak istiyorum :) Bu balm mükemmel bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda dertleşmemiz lazım bebeğim :) Ben de öyle ummak istiyorum allah yardımcımız olsun :) Bence de harika bir ürün :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...