31 Ağustos 2013 Cumartesi

Ürün Yorumu : Down Under Natural's Onarıcı Sıvı Saç Kremi

Merhabalarrr :) Saçlarımla olan sorunlarımı şurayı okuyarak öğrenebilirsiniz. Saçlarım çok yıpranınca saç kremi almak için bir mağazaya gittim aslında kafamda glıssın sarı serisini almak vardı bayana sordum glıs kalmadı dedi tamam o zaman deyip tam çıkıyordum ki kadın başladı ' İşte benim kullandığım bir saç kremi var hem glıssden daha iyi hem onarıyor hem kolay tarama ve parlaklık sağlıyor ben çok memnunun boyalı saçlar için birebir ' kadın böyle konuşunca ikna oldum açıkçası zaten saçlarım berbat durumda ürün bu kadar iyiyse benim için süper olurdu.
Sevine sevine aldım eve geldim. Bir yada bir buçuk haftadır kullanıyorum Tek kelime ile vasat bir ürün !!
Bize neler vaat ediyor önce onlara bakalım ;
  *Provitamin B5 içeren özel formülü ile saçı nemlendirir, besler ve parlaklık sağlar.Saçın kolay taranmasına yardımcı olur.Saçın kırılmasını ve uçlarının çatallaşmasını azaltır. Her gün kullanıma uygundur.
  *Ürün çift fazlı bir ürün kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor.Nemli saça uygulanıyor.


Benim yorumlarıma gelirsek ;
*Kolay tarama sağlamıyor .
*Saçımı yumuşatmıyor.
*Parlaklık sağlamıyor.
Kısacası su gibi bir ürün. Kokusunu da beğenmedim ben hoş bir kokusu yok. İlk sıkıldığında çok hafif yağlıymış gibi duruyor ama saç onu daha sonra emiyor.Saçıma yağlandırma yapmadı. Onardımı derseniz valla onu anlayamadım ben ama ürünü kullanmak gelmiyor içimden .
Hiç iyi bir yanı yok mu diye sorarsanız YOK ! Ben hiç beğenmedim ayy resmen nefretimi kustum buraya :) Tabi beğenen bloggerlar da var beğenmeyenler de küçük bir araştırma yapıp çoğunluğun dediğine göre alıp almamayı tercih edebilirsiniz sonuçta herkesin saç tipi farklı kimde nasıl etki edeceğini bilemem. Tekrar almayacağım bir ürün glısse kavuşmak için yanıp tutuşur duruma geldim bu üründen sonra :) Fiyatı 12 liraydı sanırım .



                                                                                                   SEVGİLERLEEE   :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi





                                                                           

12 yorum:

  1. Maalesef canım ben bu tarz ürünlere elimi bile sürmüyorum, bizimki gibi işlem görmüş saçlara hiçbir etkisi olmuyor. Ancak saçların doğalsa kullanabileceğin ürünler bunlar.
    Henüz yazısını yazmadım ancak BC acil kurtarma sıvı saç kremini kesinlikle tavsiye ederim geçen hafta almıştım biliyorsun. Bunlara göre pahalı ama paran boşa gitmez en azından ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım aslında benim alırken amacım onarması değildi tabi ki yumuşatıp kolay taramamı sağlamasını bekliyordum ama olmadı :( Glıssı kullandığımda çok memnun kalmıştım ben :( Bc acil kurtarma sıvı saç kremini biraz araştırdım da internetten alışveriş yapmak gerekiyor sanırım ve benim internetten alışveriş yapma olanağım yok malaesef :( ama yazını zevkle okuyacağım umarım senin saçlarına çok büyük bir etkisi olur :)

      Sil
    2. Azimle kullanmaya devam ediyorum canım, şu an gidişat güzel ;) Hatta biraz sonra senin şu ballı maskeye eklemeler yaparak uygulayacağım. Bc acil kurtarma ürünlerini kuaförlerden de bulabilirsin canım haberin olsun ;)

      Sil
    3. Kuaförüme sorayım o zaman en kısa zamanda :) Ballı maskeye aslında aklına gelebilecek çoğu şeyi katabilirsin :) Şu vitamin ampulleri var ya onlardan kullanırsan daha da işe yarar bir sonuç çıkabilir :)

      Sil
    4. Ohooo yaptım bile ama saç derim kaşınıyo şu an normal mi bilemedim :D ben neler neler kattım bir bilsen :) Vit. ampullerinden, sıvı keratine, gliserine kadar ne ararsan :D Şimdi instagramda paylaşıyorum @beautybooop bakmak istersen ;)

      Sil
    5. Ne bulduysan koymuşsun maşallah :) Yalnız keratin uzun süre kalınca saç derine bir şey yapmasın ? Ben sosyal ağlardan oldukça uzağım bir tek blogum var :)

      Sil
  2. Merhabalar benim bloguma girersen Elsevein yağ bakım ürününde saçlarımın durumunu anlatmıştım uzunca. Problemin ne kadar ciddi olduğunu görürsün.. Zar zor toparladım ve hızlı da uzamaya başladılar. Gliss ürünlerini aldım boyalı saçlar için olan sıvı saç kreminin yarısından fazlasını da kullandım. Matlaşmış saçlarımı parlatıyor. Kolay taranıyor ve kesinlikle yumuşaklık veriyor. Saçıma uygulanan işlemleri vs. anlatacak olsam bu yorum çok uzun olur. Ancak saçlarımızın toparlanmasını istiyorsak tek bir ürün yeterli değil ve sabır gerekir. Şuan da bitirme projemdeki ürünleri kullanıyorum yakın zaman da saç bakım rutini yazacağım ama bundan önce seninle paylaşmamı istersen uzunca yazarım sana:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tek bir ürün yeterli olmuyor gerçekten ama elseve 'n ve glıss 'ın sıvı saç kremlerinin benzediğini söylüyor bir çok blogger işlev açısından . Bende glıss kullanmıştım çok memenun açıkçası ama bu saç kremi hiç bir işe yaramıyor gerçekten . Kuaförüm yirmi günde bi katlarımdan kısaltıcak anca toparlarız saçını dedi (Allahtan kısa saçı severim ).Bende bir kaç ürünle yumuşatmaya çalışıyorum işte :) Çok sevinirim saç bakım rutinini anlatırsan tavsiyeler çok işime yarıyor bazen :)

      Sil
  3. Şuan da bitirme projesi yaptığım için elimdeki ürünleri bitirmeye çalışıyorum. Onların içinden memnun kaldıklarımı söyleyim. Avon advance techniques argan yağı içeren banyo öncesi maske, tüm saç tipleri için serumu.
    Gliss boyalı saçlar için olan sıvı saç kremi
    ve bu yazımdaki yağ komplexi.
    http://misspoine.blogspot.com/2013/07/loreal-elseve-extraordinary-oil.html

    Son yazdığım bitirme projemdeki saç bakım ürünleri hakkında uzunca da yorumlar yazıp ürünleri inceledim. Belki faydası olur. Ürün değiştirdikçe memnun kaldıklarımı sana yazarım hoşçakal :)
    Şuan yumuşacık sağlıklı saçlarım :) Bir tek elektriklenme gibi bir sorunum var. Eminim 3 ay süre içerisinde de bunu da aşacağız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm saç tipleri için olan Serumu kullanmıştım gerçekten çok güzeldi çok meemnun kalmıştım bende :) Sanırım sağlıklı saçlarda var o elektiriklenme sorunu :) geçen hafataya kadar benimde elektirikleniyordu :)

      Sil
  4. Bioblas ın sıvı saç kremini kullanıyorum ve çok memnunum. saçımın elektriklenmesni önlediği gibi günlük bakımını sağlamada da birebir. asla vazgeçmem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bıoblasın sıvı saç kremini hıç görmedim :/ görürsem birde on u deneyeyim

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...