21 Eylül 2013 Cumartesi

Bitenler #2

Merhaba. Ben hiç renkli kozmetik bitirdiğimi bilmem genel olarak şampuanlarım , duş jellerim ve pudra fondöten bitiririm hatta pudra ve fondöten de öyle kolay kolay bitmez :) Uzun süredir bitenler yazısı yazmak istiyordum ama poşet bir türlü dolmadı ürünler bitmiyor çünkü ! :) Bende poşetin içinde olanları yazıyım dedim.Hadi bakalım ben neler bitirmişim ;
1. Elidor Renk Koruyucu Saç Kremi : Bunu neredeyse bir sene önce almıştım ancak bitirebildim çok büyük bir ürün . Avuç dolusu kullana kullana zor bitirdim. Saç rengimi korudu mu tabi ki hayır ancak saçlarımı yumuşattı ve kokusu mükemmel sırf kokusu için kullandım desem yeridir.
2. VioFluor Ağız Çalkalama Suyu : Teyzem yurt dışından getirmişti. Ne bir artısı var nede bir eksisi klasik ağız çalkalama suyu.
3. Glıss Ultımate Repair Şampuan : Bunu Gratisten üçlü set halinde almıştım. Saç kremi ve çift fazlı saç spreyi çok önceden bitip çöpe gitmişti. Aslında ben bu şampuanı bu seriyi hiç ama hiç beğenmemiştim saçlarımı yumuşatacağı yerde sertleştirmişti kokusu da hiç hoş değildi fakat ! içinde bir iki yıkamalık şampuan kalmıştı , saçlarım açıcıyla açılıp iyice yıprandıktan sonra yıkadım ve saçlarımı son derece yumuşattı çok şaşırdım açıkçası . Demek ki neymiş bu şampuan sağlıklı saçı sertleştirip yıpranmış saçı yumuşatıyormuş :) (Tabi bu benim kendi uydurma yorumum )
4.Duru Gurme Avokadolu Dondurmalı Duş Jeli : Kokusu bir harikaaa ! Müthiş kokuyor ve gayet iyi köpürüyor içerisinde peeling tarzında turuncu tanecikler vardı fakat daha sonra onlar eriyip gidiyor. Tekrar almaya gittiğimde bulamadım bunu ama görürsem hemen alacağım .
5. Avon Clear Skin Kil Maskesi : Ben bundan hiçbir şey anlamadım , hiçbir faydasını görmedim toniğini de beğenmemiştim zaten . Bu seri içinde en iyisi siyah noktalara karşı olan mavi renkli seri !
6. Beauty Formulas Siyah Nokta Bantları : Yazısını okumak için şuraya bakabilirsiniz. Genel olarak beğendiğim bir ürün oldu.



 Benim bitirdiğim ürünler bunlar aralarında sizin daha önce kullandıklarınız var mı ? Yorumlarınız ne oldu ?



                                                                                             SEVGİLERLEEE  :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

4 yorum:

  1. Demek ki neymiş Gliss benim saçıma iyi gelirmiş :) Stokta olan bir ürünüm denemek için sabırsızlanıyorum. Bu arada clearskin kil maskesini defalarca kullandım sonra birgün yüzüme çok sürmüşüm. Yıkadıktan sonra çenemde bir şişlik oluştu ödem gibi. Yüzümde yağlı akneli değil kesinlikle. Aman diyim kullanan arkadaslar yüzlerine ince bir tabaka halinde sürsünler :) Bu arada siyah nokta serisi konusunda seninle aynı fikirdeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah iyi gelir glıss saçlarına :) O zaman kullananlar dikkat etsinler zaten biraz fazla kacırınca cok gec kuruyo :) O siyah nokta serisinin toniği gerçekten çok iyi :)

      Sil
  2. Duru'nun duş jellerini seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok güzeller hele bu duş jelini daha çok sevdim :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...