29 Eylül 2013 Pazar

Ürün Yorumu : Avon Göz Makyajı Temizleyicisi

Merhabalar. Sizlere avonun göz makyajı temizleyicisinden bahsedeceğim aslında bunun yazısını konuk yazar olduğum zaman bir bloga yazmıştım ama kendi blogumda da bulunsun istediğimden tekrar yazıyorum.
Sanırım bu ürünü bilmeyeniniz yok çoğunuz da kullandı ama birde benim yorumumu dinleyin :) Bu ürüne gidipte para vermedim sürekli kampanyaya giriyor kendisi zira aldığım bir parfümün yanında hediyeydi o şekilde geldi. Çok büyük umutlarım yoktu zaten olsa da olurdu olmasa da benim için . Buradan beğenmediğimi anlamışsınızdır zaten :)
Gelelim yorumlarıma ;
Ürün 150 ml oldukça büyük bir ürün bence . Bitiremiyorum bu yüzden :)
*Yapısı son derece yağlı bu yüzden makyajı çok iyi temizliyor buradan artı puan almayı başardı benden .
*Ancaaakk gözlerimi deli gibi yakıyor . ( Tutup gözümün içine sürmüyorum yanlış anlaşılmasın :) Ama gözlerimi acayip bir şekilde yakıyor.)
*Göz makyajımı bununla temizledikten sonra hemen yüzümü yıkamak istiyorum o yağlı yapısı bana çok fazla geliyor .
*Süt beyazı bir rengi var yapısı ise aynı vücut losyonları gibi akışkan.
*Kokusu yok.
 Gözlerimi yakmasaydı eğer sevebilirdim belki çünkü makyajı gerçekten iyi temizliyor bu yüzden yağlı yapısını kabullenip her güzelin bir sorunu olur derdim ama maalesef diyemiyorum..
 ** Sizler için bu ürünü kullanan arkadaşlarıma da sordum ve bir tek bende değil onlarında gözlerinde yanma oluyormuş bu yüzden tercih sizin alıp denemek isterim derseniz zaten çoğu ürünün yanında bedava olarak geliyor :)
 Biran önce bitse diye uğraşıyorum ama sanırım bitmeyecek çünkü uzun zamandır göz makyajı yapmıyorum hatta ten makyajı da yapmıyorum şu sıralar yüzümü dinlenmeye aldım :)
 Sizler kullandınız mı bu ürünü ? Yorumlarınız ne oldu ?


             
                                                                                            SEVGİLERLEE :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

11 yorum:

  1. tamamen katılıyorum! Kendisi benim için; koca sene boyunca bitiremeyip sonunda yollarımızı ayırdığım, gözümü inanılmaz yakan temizleyicidir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım bende bıtıremeyecegım oylece durucak dolabımda sonrada hoop çöpe :)

      Sil
  2. Benim gözümü hiç yakmadı ki ben alerjik biriyimdir, her şeye reaksiyon gösteririm. Tuhafmış. Yakıyorsa kullanma bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bitsin diye uğraşıyordum zaten ama bıtmeyecek sanırım cok sık kullanmıyorum zaten

      Sil
  3. merhaba :)
    kuLLaNma gafLetiNe düşeNLerdeNim :) maLesef yakıcı kör oLcam saNdım :) hemeNcik kuLLaNımı bıraktım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoğu kişide aynı sorun var sanırım :) bırde satılmıyo mu noluyo acaba sürekli kampanya yapıp ürün yanında gonderıyorlar :)

      Sil
  4. Yarisindan fazlasini zorla bitirdigim bir urun. Loreal goz makyaj temizleyicimi almadan once bunu goz mak. Temizliginde de kullaniyordum. İlk baslarda yakti ama sonradan gozum alisti mi ne oldu:) Gozumun icine bulastigi zaman etrafi buhulu goruyordum.. Cildi ise Sizler temizledigini saniyorsunuz. Uzerinden tonik ile gecin o zaman fondotenin hala bir suru kaldigini goreceksiniz. Avonun en berbat urunu. Ama and ictimmm bitirecemmmm o yuzden makyaj temizlemede ilk adim olarak kullaniyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç cildimde denemedim açıkçası :) Gözlerimi temizlerken bazen bendede buğulu görme oluyor sen yazınca hatırladım bak :) Bende bitirmek için uğraşıyorum ama çok zorr :/

      Sil
  5. Canım mimlendin :) http://ebrumakeup.blogspot.com/2013/09/mim-2-kozmetik-bakm-guzellik-ve-formda.html?m=1

    YanıtlaSil
  6. ben kaç yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. yani ilk sürdüğünde bi bulanık görme oluyo ama bikaç saniye içinde geçiyo ve cok güzel temizliyo hiç kalıntı bırakmıyor bir de gözümü yaktı demişsiniz bende hiç öyle bir sorun olmadı ki gözlerim çok hassastır.

    YanıtlaSil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...