19 Eylül 2013 Perşembe

Ürün Yorumu : Watsons Avokadolu Saç Cilası (Maskesi)

Merhabaaaa :) Saçlarımın gördüğü işlemlerden şurada bahsetmiştim  kuaförden çıktıktan hemen sonra bu saçlar nasıl yumuşar nasıl kendine gelir düşünceleri beynimi yedi sürekli hatta kuaförden çıkmadan pişman bile olmuştum açıcı kullandırttığıma ama ne fayda iş işten geçmişti kuaförden çıkınca hemen Down Under ın sıvı saç kremini aldım (yazısı burada ) ama hiç memnun kaldım. Wishlist'imde de olan watsonsun saç maskelerini almak istiyordum aslında kafamda avokadolusu yoktu ama ne zaman gitsem watsonsa hep papatyalısıyla avokadolusu oluyordu eehh dedim yeter artık alıp deneyeceğim vee iyi ki de almışımmm :)
Avokado ve Zeytinyağlı bir ürün.yıpranmış saçlara kuaförde ki bakımı evde yapabileceğinizi söylüyor.
Yapısı bana çok değişik geldi bu tarz saç maskelerine alışık değilim hep krem kıvamında bekliyorum :) Kokusunu nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum açıkçası ama beni rahatsız etmedi şampuan gibi saç gibi kokuyor ( Saç gibi kokmak benim yeni tarifim :) ).
Ürünü Saçlarınızı şampuanla yıkadıktan sonra havluyla suyunu aldırıp öyle uyguluyorsunuz. Saçınıza masaj yaparak yediriyorsunuz. 5-10 dakika bekledikten sonra saçlarınızı duruluyorsunuz.
Şimdi gelelim benim bu ürünü sevmeme sebep olan noktalara ;
** Saçlarımı inanılmaz derecede yumuşattı .
**Kolay taramamı sağladı (Başka bir ürün , saç kremi kullanmadan).
**Saçlarımı sağlıklı gösterdi.( Öyle eski haline dönmedi saçlarım ama en azından o yolukluğu gitti).
**Saçlarıma dolgunluk verdi.
 Eee daha ne olsun dimiii ama :)
Ürün 500 ml uzun süre gidecektir bana fiyatı 8 lira. Bittikten sonra diğer çeşitlerini de denemek istiyorum.





                                                                                        SEVGİLERİMLEEE   :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

8 yorum:

  1. Ay canım bende bi hata yapıp açtırdım bi seneden fazladir uğraşıyorum kurtulmak için hala uçlarda var.Bende papatyalisini aldım hiç memnun kalmadım kokusu güzel sadece pantene in kremi daha iyi yumuşattı ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bir daha boyamamayı düşünüyorum akıp gitse şu boya birden çok mutlu olucam valla :) Ben papatyalısına cesaret edemedim çok saçma olacak ama saç rengimi daha da açar diye korktum :) o zaman iyi ki de papatyalısını almamışım :) Pantene nin kremlerini hiç denemedim :)

      Sil
  2. bende bal özlü olanı çok merak ediyorum ama bir çok saç bakım ürünüm var diye sıra gelmedi =) bu post beni daha da cesaretlendirdi =)
    güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşkkür ederim :) Aslında benim kafamda üç çeşit vardı ballı , sütlü , biralı ama üçü de olmayınca bunu aldım çokta memnun kaldım :) Denemekten zarar gelmez ama saçınıza aynı zamanda çok fazla ürün kullanmayın yıpratmasın saçınızı elinizdekiler bitince mutlaka deneyin derim :)

      Sil
  3. Bende ballı olanı vardı. Severek bitirdim :) Ama çok büyük, bitene kadar sıkılıyorum ben :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kolay kolay sıkılmam pek :) Sanırım ballı ve sütlüsünü alıp depo yapacağım sırayla kullanırım :)

      Sil
  4. acil bişey sorucam.saçım beyaza yakın sarı oldu ve hiç beğenmedim brz koyulaşşın istiyorum.bu ürünü kullansam sonuç alır mıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok bunun sac koyulastırma gıbı ır ozellıgı yok hatta hıcbır urunun boyle ozellıgı yok . Sac rengın gunden gune acılacaktır oturacaktır renk ama koyulastırmak ıcın tek care tekrar boyamak

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...