2 Ekim 2013 Çarşamba

Hala Olmak Ne Güzell :)

Merhaba. Şimdi başlığı okuyanlar yeni hala olduğumu filan düşünecek ama öyle değil on yedi ay önce hala oldum ben. Dokuz ay özlemle bekledik onu  o biraz erken doğarak süpriz yaptı bize :) İlk günler küvez( inşallah doğru yazmışımdır ) de kaldı herkes onu görebilmek için perişan oldu resmen anlayacağınız daha ilk günlerden peşinden koşturdu afacan bizi. Hastaneden çıktıktan sonra her gün onunla birlikte olmadı herkes( hala da öyle ) ee nede olsa ailenin ilk torunu o.
 Şimdi bu nereden çıktı neden yazıyorsun diyeceksiniz.Ben blogumun sadece kozmetik blogu olmadığını sürekli söylüyorum zaten hayatımda ki çoğu şeyi paylaşıyorum burada fikirlerimi düşüncelerimi buda benim mutluluğumdan bir parça o yüzden paylaşmak istiyorum.
 Onu her sevmem de hala öpmeye sevmeye doyamıyorum nasıl mıncıklıyorum artık siz düşünün :)
Babası , amcası ve halası fenerbahçeli olunca paşamızda doğuştan fenerbahçeli oldu :)

Kurcalıyacak bir şey bulduğunda acayip mutlu oluyor önce etrafı kontrol ediyor yavaş yavaş sonra hemen kurcalamaya başlıyor :)
Müzik aletlerine ilgisi büyük :) Pepee sağolsun bir müzik duydumu hemen teyy teyy diyip halay çekmeye başlıyor birde eline çorap geçirmesin :) (çoraplar halay mendili )
Birde kedilerimiz var :) Kedi gördümü hemen dedii dedii diye bağırmaya başlıyor :) Kedilerde kaçınca arabanın altına filan , eğilip bakıyor kedinin çıkmasını bekliyor :)

İyi ki doğmuş iyi ki var . Ailecek onu çok seviyoruzz o bizim kıymetlimiz bir tanecik Egemen'imizz :) Allah'ım onu bizden ayırmasın neşe kaynağımız oldu afacan :)





                                                                                                     SEVGİLERLEE  :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

6 yorum:

  1. maşallah Allah bağışlasın çok tatlı :) ben de hala olduğum günleri görürüm inşallah bir gün ben de bi erkek kardeşe sahibim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederızz :) insallah Allah nasip eder cok güzel bır duygu canınızdan bır parca gıbı oluyor :)

      Sil
  2. Canim Allah bagislasin annali babali büyüsün böyle minicikler hic tatli olmaz mi hemde ne sekerler bende iki yegen teyzesiyim sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn :) gercekten cok tatlılar teyze olmayıda cok ıstemıstım ama malesef o nasıp olmayacak kız kardesım yok :)

      Sil
  3. merhaba :)
    40biN kere maşaLLah miNik yakışıkLıya :)
    Rabbim isteyeN herkese Nasip eder iNşaLLah. amiiiiN :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnn inşallah isteyen herkese nasip eder yarabbim :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...