12 Ekim 2013 Cumartesi

Oje : Pastel 07

Merhaba. Benim bu kuaförlerden çektiğim nedir Allah aşkına ya ! Neredeyse bir buçuk aydır kaşlarıma hiç dokunmadım baya uzadılar kalınlaştılar gidip adam gibi şekil verdirmek istedim kaşlarıma ama sonuç ne incecik kaşlar ! Bir ara kaşlarımın hepsini aldı sandım vallahi .. Deli oluyorum böyle kuaförlere adam gibi hiçbir işi beceremiyorlar ya kafalarındakini uygulayıp geçiyorlar resmen ! Şimdi işin yoksa yine uzat kalınlaşmalarını bekle rezil gibi bir iki ay daha gez.. Ay bana kalsa daha konuşurum içimi dökerim size ama çok beğendiğim bir ojeyi göstermek istiyorum :)


Tam kışlık bir renk çok hoş duruyor tırnakta ama ışığın geliş açısına göre rengi değişiyor . Patlıcan moru gibi durabiliyor tam bir bordoymuş gibi durabiliyor ve loş bir ortamda koyu bir kahverengiymiş gibi duruyor yani kıyafetle kombinlemek biraz zor gibi.


Rengi benden geçer notu zaten aldı koyu ojeleri ayrı bir seviyorum sanki :)
Normalde kalıcılığına pek yorum yapmam ojelerin ben genelde ojemi gece sürerim ki ertesi güne hazır olsun diye ama bu oje akşamına tırnaklarımın uçlarından soyulmaya başladı o yüzden kalıcığı pek iyi değil .
Kışlık güzel bir renk arıyorsanız bir bakmanızı öneririm. Watsonstan 3 yada 4 liraya almıştım.




                                                                                                SEVGİLERLEE  :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

16 yorum:

  1. Gerçekten çok hoşmuş :) Ben de çok çektim kaşlarımdan. Kadının biri, bir kaşımı martı gibi yaparken diğerini dümdüz bırakmıştı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Vallahi biz kadınların işi çok zor ya saçtı kaştı derken ömrümüz geçiyor resmen :) Ay vallahi aynı sorun şu anda benim kaşlarımda :) hem incecikler hem de biri dirsekli diğeri düz ! İki ayrı gözü birleştirmişler gibi hissediyorum :)

      Sil
  2. renk cok guzelmıs gulegule kullan cok beğendim:)

    YanıtlaSil
  3. Bayılıyorum bu tonlara ya :)) Çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum bu tonları tam kışlık bir renk :) gerçi ben yazında kullanıyorum orası ayrı :)

      Sil
  4. Rengi tam istediğim gibi, kesinlikle alacağım. Güle güle kullanın. :)

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede alıp bir denemelisin :) Çok tesekkur ederım :)

      Sil
  5. canim neden kendin almiyorsun kaslarini ben hic kuaföre gitmem kaslarimi almak icin kendim yaparim oje cok güzel bende cok severek kullaniyorum kirmizi ve borde renklerini paylasim icin tesekkürler :)) sevgiler♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara kendim alıyordum sonra kuafore aldırttım sekıl versınde o sekle gore alayım dıye begenmedım kalınlastırdım ıste yıne aldırttım ve sonuc daha kotu oldu :/ tesekkur ederım :)

      Sil
  6. bende kullanıyorum bu ojeyi ba-yı-lı-yo-rum :) bence kombinlemek çokta zor değil istediğin kıyafetle sür çık nasıl olsa sürekli değişiyor renk:)) kalıcılık konusunda da 3 gün kullandım bozulma olmadı bende sendekinin içeriğinde birşey olmuş olabilir kalıcılığını artırmak için mutlaka top coat kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ve bır yandan her kıyafetle olabılır :) yapısıda normaldı aslında ama top coat kullanmamıstım o yuzden soyulmus olabılır :)

      Sil
  7. Ojenin rengine bayıldım , tam mevsime uygun kesinlikle alıcam. :) Kaşların için işe yarar mı bilmem ama arkadaşımda çok yaramıştı. Kaşlarına biber gazı ve sarmısak sür sarmasık kokusundan hoşlanmayabilirsin ama :) birde acı badem yağı kremi var oda çok iyi geliyormuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biber gazını hiç duymamıştım daha önce ama sarımsağı duymuştum bakalım sarımsağı bir deneyeyim :)

      Sil
  8. merhaba, ojenin rengi gerçekten çok hoşmuş :) kırmızı tonları, bordo ve pembe tonlarını çok severim oje renkleri olarak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok sever oldum bu tonları sanki elleri daha kibar gösteriyormuş gibi geliyor :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...