19 Ekim 2013 Cumartesi

Ürün Yorumları : Cyrene %100 Argan Yağı

Bu ürün kazandığım bir çekilişle birlikte gelmişti yarısından fazlasını kullandım artık yorumlarımı rahatça yazabilirim.

Ürün saf argan yağı , içeriğinde hiçbir şey yazmıyor ve boyutu 20 ml. 
İlk olarak saçlarıma uyguladığım maskenin ( şurada bahsetmiştim ) içine kattım ama ürünün boyutu oldukça küçük olduğu için neredeyse yarısını boşalttım maskenin içine bu yüzden maske olarak bir defa uyguladım .
*Tek uygulama yaptığım için tam işe yarıyor mu bilemeyeceğim.Ama saçlarımı yıkadıktan sonra hiçbir etkisini görmedim ne yumuşatma ne başka bir şey.

Kapağını açtığımız da ( bu şekle ne deniliyor bilmiyorum ) böyle bir pompası var ve uygulama kolaylığı sağlıyor böylece fazla ürün kullanmaktan kaçınmış oluyorsunuz.
Maske olarak memnun kalmayınca duştan sonra az bir miktar saçlarıma sürdüm yapısı yoğun değil hatta çok akışkan olmasına rağmen saçlarımı ağırlaştırdı ve yağlı bir görünüm bıraktı.
Böyle de memnun kalmayınca 2 hafta boyunca her sabah yüzüme uyguladım.Üç damlası tüm yüzüme yetti ancak daha sonra yüzüm yağı emmedi 4-5 saat sonra yüzüme dokunduğum da bile yağ kat kat artmış bir şekilde yüzümde duruyordu.* Yüzüme çok etkisi olmadı açıkçası pek memnun kalmadım ben bu üründen.
Kutunun içinden şu şekilde bir prospektüs çıkıyor. Argan yağının nerelerde ne için kullanılacağını yazan bir prospektüs. Argan yağı neredeyse her şeyin için kullanılan bir yağ ama  bana pek fayda etmedi yinede yüzüme uygulamaya devam edeceğim ki bozulmadan tarihi geçmeden bitire bileyim.





                                                                                               SEVGİLERLEE   :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

4 yorum:

  1. Canım sacına maske olarak değil de dustan cıkınca serum gibi kullanrsan daha iyi olur bi kaç damla sadece ...Ben aska bi markayı o sekılde kullanıorum ..Alnımdaki tüyleri kalınlastırdı uzattı o bebek saclarımı ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serum olarakta uyguladım kullandıgım mıktar cok fazla degıldı ama sacımı cok agırlastırdı :/ ayy tuylerını kalınlastırdımı bırde tuylenme yapmasın bak korktum sımdı :/ olmadı dustan yarım saat once sac uclarıma sureyım

      Sil
  2. Ah giz biz ne yapsak nafile bu saçlara bende boyadım gene :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Büşüm aynen delı edıyorlar ınsanı :) Bende boyadım bu arada :) bır kac hafta yada bır ay sonra tekrar boyucam boya sacıma otursun dıye bu sefer begendım bırdaha sarıya donmeyecegım :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...