24 Ekim 2013 Perşembe

Ürün Yorumu : Watsons Magic Lip Balm

Merhaba.Bu gün bahsedeceğim  ürün watsonsun magic lip balmı çok fazla övüldüğü ve çok fazla sevildiği için almıştım. Dudakları nemlendirmede çok başarılı olmasa da yine de idare edecek şekilde nem sağlıyor.

 İlk başta şeffaf sıradan bir balm gibi gözüküyor ama dudağa sürüldükten sonra dudağın ısısı ile birlikte renk değiştiriyor.Kimi zaman tam bir fuşya olurken kimi zamanda açık bir pembe gibi durabiliyor dudakta.
 Eğer dudaklarınız çatlaksa ilk sürüldüğü zamanlarda bu çatlaklıklar yumuşuyor ama zamanla balmın etkisi mi gidiyor bilmiyorum dudaklarınız eski haline dönüyor ama verdiği renk halen duruyor.
 Kalıcılığı ise yemek yediğim halde 3 saat sürdü yemek yemeden daha uzun süre gidebilir.

Bileğime verdiği renk bu şekilde birde dudaklarımda ki duruşuna bakalım ;

Daha açık bir pembe olduğunu görüyorsunuz dudaklarımda çünkü dediğim gibi dudak ısısı ile renk değiştiriyor bir sürdüğünüzde farklı olurken diğer sürdüğünüzde daha farklı bir ton yakalayabilirsiniz.
 Hem balm hemde ruj sürmek istemeyenler için gayet güzel bir tercih olabilir ve kalıcılığı diğer renkli lip balmlara göre oldukça iyi olduğu için 5-6 liraya tercih edilebilecek hoş bir ürün.
 Sürümü ise oldukça kolay tam kremsi bir yapısı var ama kokusu çok hoşunuza gitmeyebilir.Benim koku hassasiyetim olmadığı halde ben çok beğenmedim biraz muzlu biraz hindistan cevizli garip bir kokusu var.







                                                                                                       SEVGİLERLEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

6 yorum:

  1. Aaa bundan almak istiyorum ben ya arkadasımda gormustum gercekten guzel renk veriyor ve ymusatıor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hos bır renk verıyor dudaklara denemelısınız bence :)

      Sil
  2. Çok hoş bir görüntüsü var gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tatlı bır pembe oluyor sureklı gercekten hos bır renk :)

      Sil
  3. Tatlım bende dün aldım fiyatı uygun :) bence nemlendirmesindede bir problem yok :D ayrıca kokusu ve tadı mükemmel çilek - muz karışımı gibi şimdiden vazgeçilmezim oldu zaten bi dahaki gittiğimde stoklama yapacağım :) çok güzel lip balm tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadasım çok beğendiği için ürünü şu anda ona hediye ettim. Ama ben kokusundan pek hoşlanmamıştım :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...