17 Temmuz 2013 Çarşamba

*Bitenler #1

Merhabaa :) Daha önce bu yazıyı yazıp yayınlamıştım ama okuma listem de gözükmüyordu düzelteyim derken de silindi.Sorunumu düzeltemedim ama yazmak istiyorum belki birileri bloguma tıklayarak bakar umudu ile :)
 Size bitiridiğim ürünlerden bahsetmek istiyorum aslında ben çok fazla ürün bitirmem bitirmek içinde uğraşmam vakti geldiğinde biter :) Bitirdiğim ürünlerin kutularını(özellikle spreyli şişeleri ) ise kolay kolay atmam bir şey için kullanırım diye saklarım.Bakalım ben neler bitirmişim ;
Tek Tek İnceleyecek olursak ;
Glıss Oıl Nutrıtıve Sıvı Saç Kremi : Bu ürünü severek kullandım dustan sonra saçlarımı çok güzel yuymuşatıyordu ayrıca sabah uyandığımda da sıkıyordum dalgalarımı belirgin hale getirip saçımı kabartmıyordu.Benim için eksi yönü şu oldu (sanırım benden kaynaklı ) gün içerisinde saçıma 2-3 defa sıktığımda sanki saçımı 15 gündür yıkamıyorum gibi duruyordu .*Kokusu ise glıssler arasında en sevdiğim koku bu.
Glıss Ultımate Repaır Çift Fazlı Saç Spreyi : Bu seriyi gratisten set halinde almıştım şampuan , saç kremi , saç spreyi olarak şampuanı hala kullanıyorum saç kremi ve spreyi bitirdim ama saç kreminin kutusunu atmışım . * Bu seriyi hiç sevmedim ben saç kreminden hiç memenun kalmadım avcumu doldurup sürüyordum yine bir etki etmiyordu saçlarım hala sert kalıyordu ve krem çok çabuk bitti. * Saç spreyi ise onardığına filan inanmıyorum hatta bence hiçbir etkisi yoktu su gibi bir şeydi saçımı yumuşattığını da görmedim . * kokuları ise hafif karamel kokuyordu pek hoş değil.
Avon Naturals Kiraz Çiçeği Özlü Vücut Spreyi : Kokusuna bayılıyorum gercekten hoş bir kokusu var her duştan sonra vücüduma severek sıktım .*Missler gibi koktum :)
Avon Clear Skin Pore Penetrating Tonik : Bu toniği pek beğenmedim iyi bir temizleme yapmıyor yüzümdeki yağı almıyor . Ama avonun mavi renkli serisinde olan toniğini ise çok severek kullanmıştım.
Nıvea Insıble Siyah ve Beyaz Leke Karşıtı : Ter kokusunu gerçekten önlüyor bu ay bolca kullanıp bitirdim ama vaad ettiği beyaz iz bırakmaz sloganını yerine getirmiyor tşörtlerim bembeyaz !
Avon Clearskın BlackHead Clearıng : İçerisinde tanecikler bulunduran peeling ölüyü deriyi temizliyor ve yüzde ki makyaj kalıntılarını temizliyor beğenerek kullandım. Taneciklerini göstermeye çalıştım olmadı bende çıkan baloncuğu çektim :)
Avon Fondöten :Hangi seriye ait olduğunu unuttuğum bu avon fondöten çok çok memnun kaldım . Sadece bir seride *almond rengi var. Bu rengin her cilt tipine uyacağını düşünüyorum. Kapatıcılığı ne çok fazla nede çok az orta diyelim :) Cilt rengini mükemmel derecede eşitliyor tabiri caizse porselen gibi yapıyor .
Maybellıne Affınıtone Fondöten : Bu pudrayı çok severek kullandım sürüldüğünde makyajı gayet iyi sabitliyor yüzde kurabiye etkisi yapmıyor. Şimdi ise gördüğünüz kadar kaldı sadece sivilcelerime sürüyorum kızarıklıklarını çok iyi kapatıyor ama tüm yüzde mükemmel bir kapatıcılık beklemeyin.
Avon Sonıc Boost Mascara : Bu maskaranın fırçasına aşığım diyebilirim gerçekten etkili güzel bir fırça kirpikleri tek tek ayırmıyor ama yapıştırıp topaklanma da yapmıyor volume veriyor kirpiklere. Titreşim olayına gelirsek ben aldığım ilk gün bozdum bu yüzden bir etkisini görmedim.
Flormar Artliner : Bu artliner bir arkadaşım severek kullanıyordum onun tavsiyesi üzerine aldım ama bir hafta ya kullandım ya kullanmadım benimkisi hemen kurdur ve fırçası yamuldu ama arkadaşımın ki kurumadı sanırım aldığım yerle alakalı.
Oriflame Very You Lipstick : Rujun resmini çekmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Bileğimde ki görüntüsünü görüyorsunuz içerisinde çok fazla sim barındırıyor çok simli rujlardan hoşlanmıyorum *hangi kafayla aldıysam :) Tamamen bitmedi çöpe gidecek.
Gabrini Pasific 46 : Bu ojeyi çok severek kulandım çok güzel bir toprak rengi yapısıda gayet iyiydi kuruma hızı ise normal.
*Markasını ve numarasını bilmediğim canlı bir kırmızı bordoya yakın bir kırmızı diyelim içerisinde çok ufak parıltılar vardı çok beğeniyordum yapısı bozulduğu için çöpe gidecek.






                                       SEVGİLERİMLEE  :)


İletişim : vosbagaa@gmail.com
Bloglovin : Vosbagaa

2 yorum:

  1. Glissin siyah olan seriyi bene hiç beğenmemiştim canım ya ama sarı olanlar çok iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sarılar çok iyi şampuan ve saç maskesini kullanmıştım zamanında memnun kalmıştım ama aynı etkiyi siyah seriden göremedim :(

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...