29 Temmuz 2013 Pazartesi

Dizi Önerisi : True Blood ( Yabancı Dizi )

Merhabaa :) İlk defa sizlere bir diziyi izlemeniz için tavsiye vermek istiyorum bilmiyorum bunun devamı gelir mi ama bu dizi bir harika özellikle de vampirli filmleri, kitapları,dizileri sevenler için.Ben bu diziyi Gülay Cansever'in blogundan öğrendim onun tavsiyesi ile izlemeye başladım 3. günüm ve ben 2 sezonu da bitirmek üzereyim Gülay Cansever'in tavsiye  yazısını okumak için buradan bakabilirsiniz.
**Bu dizi bir harika !! Normalde yabancı dizileri pek izlemem ama bu çok farklı karakterleri olsun konusu olsun çok sıra dışı geldi bana. Tabi bir çoğunuz sevmeyebilirsiniz çünkü gerçek hayatla alakası olmayan bir dizi vampir var , şekil değiştirenler var , canavarlar var vs. ve çoğu yerde biraz +18 bölümü abartılmış gibi geldi bana bazı sahneler çok net ortada daha az olabilirdi ama dizinin güzelliğini etkilememiş.
Eğer Alacakaranlık serisini okuyup,izleyip beğendiyseniz bu diziyi de beğeneceksiniz demektir.Hatta ilk başlarda benzetmedim desem yalan olur bazı özellikleri benzemiş :)
*6 sezon çekilmiş her sezon 12 bölümden oluşmakta sanırım 7.sezonuda çekilmekte.
*Bu diziye bir şans vermelisiniz !!



                                                                                                    SEVGİLERİMLEEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

2 yorum:

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...