22 Temmuz 2013 Pazartesi

Ürün Yorumu : Flormar Fondöten Fırçası

Merhabaa :) Sizlere Flormarın Fondöten Fırçasından bahsetmek istiyorum ben bu ürünü çok çok severek kullanıyorum baştan bunu belirtmeliyim :)
Bir miktar fondöteni elinizin üstüne sıkıp,döküp  hafifçe fırçayı dokundurarak uygulayabilirsiniz.Fondöteni uygularken yüzünüzde daireler çizerek uygularsanız eğer daha başarılı bir sonuç elde ediyorsunuz.Çizgilenme neredeyse hiç yapmıyor bazı zamanlar fondöteni çok uyguladığımda çizgilenme yapıyor ama dağıttığınız zaman bu sorun kalmıyor.
Fırça kılları biraz uzun az daha kısa olsaymış kullanım açısından daha kolay olabilirmiş. Kıllarının ne kılı olduğunu bilmiyorum ama gerçekten çok yumuşaklar .

Fırçanın kılları çok tok değil yani çok sık kıllardan oluşmamakta bu yüzden çok fazla olmamakla birlikte biraz ürün yiyor ama öyle abartılacak kadar değil  ve benim için en kötü yönü arınmıyor  * aldığımdan beri fondötenden doğru dürüst arındıramadım ama artık çok sorun etmiyorum :) Esparktan flormar standından 17 liraya almıştım.













                                                                                           SEVGİLERİMLEEE   :)



İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Vosbağaa

7 yorum:

  1. Bende kullanıyorum.Tamam aşırı memnun değilim ama işimi görüyor :D.Bu arada bize de bekleriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatına göre çok başarılı buluyorum açıkçası :) Bloğunuz zaten takibimde :)

      Sil
  2. ben fazla fondöten kullanmadigim icin bilmiyorum ama fondöten fircasi ariyordum, güzel bir post olmus:) takipteyim, sende bana ugrarsan cok sevinirim!:)

    uyuyakalanguezel.blogspot.de

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hemen geliyorum bloguna :)

      Sil
  3. Flormar in fırçalarını çok merak ediyordum, bu yazı da bana oldukça yardımcı oldu:)) ben de bloğuma beklerim :) bahcembenim.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Blogunuzu takibe almıştım yazılarınızı severek takip ediyorum :)

      Sil
  4. Flormar fondöten fırçaları gerçekten çok iyi

    YanıtlaSil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...