2 Ağustos 2013 Cuma

Ürün Yorumu : Avon Pretty İn Pink Ruj

Merhabalarr :) Şansızım şansızım derken şu sıra şans bana güldü ve ilk olarak bir çekiliş kazandım :) Ürübler elime geçtiğinde sizlere neler kazandığımı göstereceğim ve en kısa zamanda kullanıp yorumlarımı sizlerle paylaşacağım . *Şans herkesin yanında olsun inşallah :)
* Bu gün yine bir rujdan bahsetmek istiyorum sizlere .. Bu ruju arkadaşım da gördüm ve aldım iyi ki de almışım ! Aradığım pembe ruj buymuş meğerse :) Rengi bir harika !
*Avon'un Extra Lasting serisinden bir ruj aslında bu seriye pek içim ısınmamıştı ama bu ruja gerçekten bayıldım :) Beyaz tenli birisi olarak sonunda pembe rujumu bulmuş bulunmaktayım :)
*Aslında biraz daha pigmentasyonu yüksek olabilirdi ama yine de bu renkte bir ruja göre gayet iyi renk veriyor . Şu ana kadar bu renge yakın aldığım tüm rujlar da renk verme sorunu vardı.
*Mat bir ruj hiçbir şekilde içerisinde sim bulundurmuyor.
*Çok fazla kalıcı değil hatta 2 saat zor dayanıyor :( sürekli tazelemek gerekiyor bu yüzden ama açık renkte ki rujların sorunu bu sanırım kalıcı değiller ! Bunlar dışında dediğim gibi çok çok beğendiğim bir ruj oldu kesinlikle denemelisiniz :)




                                                                                            SEVGİLERİMLEEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Vosbaga

4 yorum:

  1. en yakın zamanda alıyorum bu güzel rengi :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de almalısın gercekten cok tatlı bır renk :)

      Sil
  2. benim de yuzum gulmedi en son ki aldığım avon extra lasting serisi rujdan ama denenebilir. once testerini alayım. begenirsem aslini siparis ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok orginal gelmemişti bana bu seri ama ben bu ruju çok beğendim :) Evet testerını alıp denerseniz sizin için daha iyi olur :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...