28 Ağustos 2013 Çarşamba

Ürün Yorumu : Rimmel London Stay Matte Pudra

Merhabalarr :) Düğünümüzü yaptık ve ben geldimm :) Çok yorucu ve çok güzel oldu hayırlısıyla evlendiler bu gün de bal ayına gidecekler :) Onlar tatil yaparken biz de evde büyük bir temizliğe girişeceğiz tabi ki .
 Düğünden bir gün sonra camım da bir hırsız şoku atlattım gecenin bir yarısı bir tıkırtı duydum kaloriferin üstünde ki şişe yere düştü ve  bir baktım perdem yavaş yavaş açılıyor kafamı çevirip bakamadım bile korkudan hemen annemi aradım diğer odadan gelirken ışığı açınca birden  sesler durdu sanırım kaçtı dışarı çıkıp baktığımız da kimseyi göremedik ama o korku tahmin edersiniz ki bana yetti. Böyle bir şey beklemiyordum hiç sanırım bir iki gün evde kimsenin olmadığını anlayınca bir uğrayalım demişler ama şanslarına herkes evdeydi bula bula benim odamı bulmuş akıllı hırsız !!
 Bunu da atlattıktan sonra bloga döndüm :) Size çok severek aldığım ve severek kullandığım stay matte pudradan bahsedeceğim ;

Düğünde ten makyajımı kendi ürünlerimle yaptırdım ve bu pudrayı kullandım . Teyzem yüzümde ki uyumuna bayıldı diyebilirim bundan sonra senin pudran bu olsun dedi :)
Gerçekten mat bir bitişi var hatta beklemediğim şekilde iyi bir kapatıcılık bile sağladı !


Benim rengim 006 Warm Beıge sarı alt tonlu bir ürün olmasına rağmen ( yani bence öyle ) cildim de çok hoş bir görüntüye sahip oldum.
Fondöteni sabitlemesine bayıldım ! Cildimde pürüzsüz bir görüntü oluşturdu .Gerçekten harika bir ürün.
7-8 saat parlamayı önlüyor bence çok çok yeterli.
Üzerinde ki şekil gidesiye kadar kullandım sanırım bundan sonra kullanacağım pudra bu olacak !
İçerisinde süngeri ve aynası yok. Bir çok blogger kutusunu beğenmemiş. Ama bence iyi tabi ki daha iyi olabilirdi fakat çantaya attığım  da açılacağını düşünmüyorum çünkü gayet sıkı bir kapağı var zamanla gevşer mi bilemem.
Kokusu ise bence mükemmel ! Ben kozmetik kokularını severim zaten beni rahatsız etmedi ama kokulara karşı hassasiyetiniz varsa sizi rahatsız edebilir.
Fiyatı 12 liraydı bu ürün için gayet uygun bir fiyat. Mutlaka denemelisiniz benim favori pudram oldu kendisi.
Watsonslar da Rimmel London ürünlerine ulaşabilirsiniz.





                                                                                                    SEVGİLERİMLEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

2 yorum:

  1. Fiyatı gerçekten çok uygunmuş

    Darphin ve Clinique çekilişi yapıyorum, katılmak istersen beklerim ;)

    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/08/clinique-ve-darphin-cekilisi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki katılırım :) Hatta hemen katılıyorum :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...