13 Eylül 2013 Cuma

Ben de Günlük Tutuyorum !

Merhabalar. Şu sıralar bloga bir şeyler yazmıyorum uğruyorum ama bir şeyler yazmak istemiyorum . Sakın yanlış anlamayın blogtan soğuduğumdan  falan değil bu yazmama. Bana , bünyeme zor gelen durumlar atlatıyorum ama atlatacağım bunu eminim ben güçlü biriyim !

 Yaşadıklarımı kimseye anlatmak gelmiyor içimden bir iki arkadaşım hariç. İçimde tutarsam da patlarım diye bir şeyler yapmalıydım ben de aniden günlük yazmaya karar verdim.Aslında ilk başta çok korktum çünkü küçükken yazdığımız günlükler gibi olur korkusu vardı ama hiçte öyle olmadı oturdum yazdım yazdım.. Hele ilk sayfası oldukça uzun oldu neler biriktirmişim meğerse içimde ! Şu an da gayet iyi gidiyor bu aralar verdiğim kararlardan dönmeyeceğim ! Bu süreç benim için oldukça zor olacak ama alışırım her şeyin çaresi zaman derler ya artık çok daha iyi anlıyorum.İnsan oturup düşündükçe aklındakileri bir yerlere not ettikçe daha da iyi anlıyor neler yaşadığını .. Belki de yaşım ilerledikçe aklım yerine yeni yeni oturuyor olgunlaşmak buna deniliyor sanırım.. O ergen kız havaları gideli 2-3 sene olmuştu aslında ama düşüncelerim hala çocuksuymuş bunu fark ettim şu an istediğim tek şey bir üniversite kazanmak.
Eğer çok mutsuzsanız , analatamadığınız dertleriniz varsa sizi en iyi anlayan şey günlük ! Hiç sorgusuz sualsiz sizi dinleyebiliyor her şeyi açıkça yazabiliyorsunuz ve oturup okuduğunuz da ben bunları nasıl tutmuşum içimde diye de düşünüyorsunuz.Günlük yazmaktan vazgeçmeyeceğim .. Bazı şeyleri çok çabuk unutabiliyorum ben eminim ki bunun içinde iyi bir yardımcı olacak bana..
Sakın ben bu gün bir şey yaşamadım ki ne yazayım demeyin o günkü düşüceleriniz bile içinizde neler yaşadığınızı çok iyi anlatıyor ..
Ve eğer size komik gelecekse sevgili günlük diye başlamayın ben öyle yaptım mesela hiç bir isim koymadım bir şeyle ifade etmedim onu bir ismi yok benim için ..

Son olarak size internette bulduğum komik,şirin bir günlüğü göstermek istiyorum .







NOT : Resimlerin üstüne tıklayarak neren alıntılandığını görebilirsiniz.




                                                                                                                           SEVGİLERLEE ..



İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN: Hayallerimin Arka Bahçesi

2 yorum:

  1. Haha çok tatlı ' sevgili günlük sabah kalktıgımda tek istegim çizgifilm seyretmekti ama elektrikler kesikti ' çok sempatik ya !
    Güzel paylaşım olmus sevgiler :*

    YanıtlaSil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...