25 Eylül 2013 Çarşamba

Değinmek istediğim bir konu var !

Merhabalar.Bu konu da nereden çıktı böyle diyeceksiniz hemen anlatayım.Çoğu bloggera gelen yorumlar neden hep drugstore ürünler kullanıyorsun tarzında geliyor ve hoş olmayan cümleler ile kötü yorumlar ile bunu söylüyorlar.Dün akşamda bilgen abla yaptığı videosunda bu konuya değinince bende değinmek istedim.

Benim bu blogu açarken en büyük korkularım arasındaydı çünkü benim high end ürünlerim yok ! Baba parasıyla gidip bir ruja 50-100 lira bir ürüne 100-150 lira vermek istemiyorum ! Adam bana harçlık yapmam için para veriyor sonuçta gidipte makyaj malzemesine yatırmam için değil ! Ben harçlığımdan para biriktirip almak istediğim tüm ürünleri uygun fiyatlı olarak almayı tercih ediyorum. Babama gidipte bana para ver ben ruj alıcam makyaj malzemesi alıcam demek istemiyorum ki böyle bir şeyle utancımdan karşısına geçipte konuşamam bile.. Baştan söylemeliyim ki bu blogta high-ende ürünler bulamasınız ! Heee kendi paramı kazanmaya başlarım kendi ayaklarım üstünde dururum o zaman da çok çok beğendiğim bir ürünü gidip alırım orası ayrı ama şu 5 sene içerisinde high-end ürünler olmayacak blogumda !
 Değinmek istediğim başka bir konu ise fotograf çekimi , fotograf makinesi telefonumun megapixeli 8 benim için yeterli mi çok çok yeterli aslında ama telefonumda otofokus olmadığı için kaliteyi istediğim şekilde yakalayamıyorum ! Fakat bunun içinde şu anda hiçbir şekilde ihtiyacım yokken babama ben blog için resim çekicem hemen fotoğraf makinesi almalıyım diyemem ! Bunun için ayrı para biriktirmeye çalışıyorum ( tabi olmuyor :) ) .
Anlatmak istediğim şu bir çok blogger yüksek kalitede fotoğraf makinesi ile çekim yapıyor iyi markalardan makyaj malzemesi kullanıyor bu tarz blogları tabi ki takip ediyorum hoşuma da gidiyor ama kalkıpta ay bunun ürünleri kötü ay fotoğraf kalitesi berbat bunu takip etmem demiyorum çünkü ürünler hakkında yapılan yorumlar benim için gerçekten önemli çoğu blogu da takip etmeye çalışıyorum. Ama eğer sizler her şeyin iyisini istiyorsanız bu pahalıysa kalitelidir kafasında iseniz bu blog size göre değil ! Aradığınız şeyleri bu blogta bulamazsanız o yüzden beni ister takip edersiniz ister takip etmezsiniz.. Ama drogstore ürünlerde de kaliteli olanlar çok fazla paramı da çar çur etmeyi sevmiyorum her yorum benim için çok değerlidir diyorsanız doğru blogtasınız :)
 Blogum da genel olarak kozmetik olsa da gün gelir içimi dökerim gün gelir başka konularda yazarım.Şimdi blogumun içeriğini tam olarak anlattım sanırım takip etmek etmemek size kalmış kimseyi zorlamıyorum ama takipçi sayım artınca da mutlu oluyorum çünkü biliyorum ki benim gibi yüzlerce binlerce insan var :)
Ve yazımı çok sevdiğim bir latince cümleyle bitiriyorum vi veri veniversum vivus vici : doğruluğun kudretiyle yaşadığım sürece kainatı bile fethedebilirim.





                                                                                                      SEVGİLERLEEE  :)

İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

10 yorum:

  1. Gel seni alnından öpeyim.
    Ben öğrenciyken hiçbir zaman anamın babamın karşısına geçip kozmetik için para istemedim. Aslında hiçbir şey için para istemedim, onblar benim istememe asla mahal bırakmadılar sağolsunlar.

    Şimdi kendim çalışıyorum, kendim kazanıyorum. Ama gene de cilt bakımı ürünü olmadığı takdirde gidip bir high end markaya kozmetik anlamında para yığmam, cüzdan silkelemem. Ödediğin para ile satın aldığın ürünün kalitesi doğru orantılıdır diye bir anlayış var, işin de biraz havası var. Oysa tembellik edilmez ve araştırılırsa çok daha doğru ürünlere daha makul fiyatla ulaşılabilir. Ama marka tutkunu hanımlar var, onlar bu işe ne der bilemem. Sanki sürünce yüzünde Guerlain yazıyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı kalitede bir sürü ürün varken gidip bir ton para dökmek hiç doğru değil bencede ama işte çoğu kişide markalı olsun ki kaliteli olsun düşüncesi olduğu için insan blog açarken bile tedirgin bir şekilde açıyor benim gibi düşünen insanları görünce mutlu oluyorum gerçekten :)

      Sil
  2. Çok haklısın canım. Ben kendi paramı kendim kazanıyorum ama yinede gidip sürekli paramı uçuk markalara yatıramam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yani bir ürün alınır iki ürün alınır ama bütün malzemelerini baştan sona dizemez insan kendi çalışsa bile .

      Sil
  3. High end ürün kullanmak zorunda mıyız param da olsa aynı işi yapan drugstore ürününü alırım ayrıca bu tarz yorumları yapanların her ürünü high end mi, yaşamları lüks kamaralarda, villalarda , en son model arabalarda mı geçiyor !? Heee geçse de bu başkasının yaşam tarzına karışabileceği anlamına mı geliyor ? Bu tarz yorum yapan insanlara ilk önerim gidip önce insan olmayı öğrensinler sonra da yorum yapmayı, düşünebilmeyi...
    Blog sahibi olan, youtube da video çekenlere bu tarz bir yorum yapabilme hakkına sahip olduklarını nereden çıkarıyorlar, insanların hangi yaşam şartlarında yaşadıklarını bilmeden etmeden bu hakkı kendilerinde nasıl görüyorlar inanılacak gibi değil.
    Ben mühendisim, eşim mühendis Allah'a şükür evimiz arabamız var ama bir ruja MAC'ten 50 Tl vermek istemiyorum vermiyorum da kimse bana bunun hesabını soramaz sorarsa da ağzının payını veririm bu kadar :)
    Alanlara da bir şey deme hakkım yok alıyorlar gösteriyorlar bende güzelce izliyorum fikir ediniyorum....
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Çok doğru dediniz böyle bir şeye hakları yok ama artık ağzı olan konuşuyor olayı var ya tam oraya denk geliyor bu konu.. Almıyorsa almıyordur bunun hesabını sen ne hakla soruyorsun ki ? Aynı şekilde durumu bütçesi yetipte alanların yaptığı yorumları güzelce okuyorum hemde çok güzelmiş acaba daha uygun fiyatlısı var mıdır diye araştırmaya koyuluyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Beni sinir etmesinler valla giderim doğudaki sahte ürünleri alır burda da yayınlarım :D:D Şaka bi yana canım gerçekten çok haklısın bende 2 mimde de sorulan soruları bu şekilde yanıtlamıştım. Ben çalışsam da kozmetiğe çok fazla para vermem. Benim çoook para vermeme gerek yok çünkü hesaplı ürünlerle de harikalar yaratabiliyorum. 50 liralık MAC rujunu da yemek yerken yiyorum, 12 liralık Avon rujunu da :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha :) çok doğru bir tespit olmuş bütün rujlar yemek yerken yeniliyor :) Aynen öyle hesaplı ürünlerlede harikalar yaratılabilir :)

      Sil
  6. Canım valla o kadar güzel o kadar doğru yazmışsın ki... Benim düşüncelerimin tıpkısı bunlar :)) Daha geçen gün kendi kendime düşünüyordum böyle, benzer düşüncelere sahip olanları görünce sevindim.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende benimle aynı düşünceli insanları görünce mutlu oluyorum gerçekten :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...