14 Eylül 2013 Cumartesi

Pastel Kısses Lip Balm

Merhaba. İlk çıktığında adından bolca bahsettiren benimde denemek için yanıp tutuştuğum ve sonunda denediğim Pastelin Lip Balmından bahsetmek istiyorum sizlere.
Şekli şemali benim çok hoşuma gitti sizce de çok cici değil mi ?

4 çeşidi var watsonsta açıkçası iki tanesinin kokusuna baktım ve bu biraz daha hoş kokuyor diye bunu aldım . Bende ki 40 numara narlı olanı ilk başta nar kokusunu alamasanız da sürdükten sonra kokuyu çok net alıyorsunuz ve koku geçici bir koku değil dudağınız da balm durduğu sürece kokuyu hissediyorsunuz o yüzden rahatsız olabilirsiniz.

Küçük hoş bir fırçası var ama kullanışlı mı derseniz ben pek kullanışlı bulmadım. Nedeni ise balmı tam olarak alamıyorum fırçaya ve dudaklarıma güzelce süremiyorum o yüzden pek kullanışlı bulmadım ama hijyen açısından on numara olmuş :)
Gelelim asıl yorumlarıma ;
*Nemlendirmesi iyi değil . Dudaklarım kuruyken sürüyorum yumuşatıyor ama balm dudağımdan silindikten sonra dudaklarım aynı kuruluğuna kavuşuyor.
*Dudaklarımda çizgilere dolma yapmadı .
*Çok hafif renk veriyor. Verdiği rengi ben çok çok beğendim , sürdüğümde  o kadar doğal duruyor ki dudaklarım  iyi ki narlısını almışım diyorum :)
*Ve Balmı ilk açtığınızda fırçayı değdirmeye kıyamaya bilirsiniz bende öyle oldu :) O kadar pürüzsüz o kadar güzel duruyordu ki :)

(Resimleri kullanmaya başlamadan önce çekmiştim .)



                                                                                                                                     SEVGİLERLEE  :)



İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi




2 yorum:

  1. Almayı düşünüyordum ama nemlendirmesi iyi değil dedin ya vazgeçtim sanki :/ Teşekkürler yazı için, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Ben nemlendirmesini iyi bulmadım malesef :(

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...