5 Ekim 2013 Cumartesi

Blog Adı Değişikliği !

Merhabalar. Uzun süredir blogumun adını değiştirmek istediğimi bir çoğunuz biliyordunuz çeşitli isimler düşündüm hatta birine karar vermiştim sonra değiştirdim filan.. Ama bir iki gündür aklımda bir isim vardı. Bu isim , okuyup çok beğendiğim benim içinde önemi olan bir kitabın ismi aslında  iki üç gündür bu isme karar verdim ve sonunda bu gün uyguladım. Evet blogumun ismi ilk ve son kez değişti ! Artık Vosbağa değil Hayallerimin Arka Bahçesi blogumun ismi :) Sakın beni yeni birisi sanmayınn :) Ben hala buradayımmm :) Aslanda blogumun url sinide değiştirmek istiyorum ama başıma iş açmaktan korktuğum için o kalıcı olacak sanırım :) Blogumun urlsinden rahatsız değilim aslında çünkü arkadaşlarım bana Gizem yerine giz demeyi tercih ettikleri için oldukça tanıdık ve alışığım o url ye de :)
 Ayyy ne çok konuştum kısa ve öz olarak blogumun adını kalıcı bir şekilde değiştirdim :)
 İletişim için mail adresim hala aynı ancak bloglovin adresimi de değiştirdim.
Bu yüzden katıldığım çekilişlerde sorunlar yaşayabileceğimi düşünüyorum ama ne yapalım bir işe kalkıştık madem katlanacağız :)




                                                                                               SEVGİLERLEEE  :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

6 yorum:

  1. çok hoş bi isim olmuş bence hayırlı olsun:) kitabıda merak ettim okumak lazım..ayrıca mouse imlecini çok sevdim nerden yaptın acabaa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederım :) mutlaka okumalısın en fazl uc gunde bıtırırsın harıka bır ask kıtabı :) tam sıtesını hatırlamıyorum ama google a mouse ımleclerı , degısık mouse ımleclerı yazarsan bır suru degısık ımlecler bulabılırsın sıtelerde kodları yazıyor zaten :) ama cok begendıysen bu ımlecın kodunu verebılırım :)

      Sil
  2. tamamdır okucam mutlaka:) çok teşekkür ederim dediğin gibi buldum canım

    YanıtlaSil
  3. Gizemcim cok guzel olmus blog ismin hayirli olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederım :) cok ıcıme sındı bu ısım :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...