10 Ekim 2013 Perşembe

Ürün Yorumu : Catherine Arley Pudra

Selammm kızlarrrr :) Girişimi değiştirdim sonunda :)  Bir süredir yazı yazmıyordum geçen gün yazınca resmen rahatladım sırtıma yük olmuş resmen :) Size herkesin ilk pudrası olan ama benim sonradan bir merakla aldığım Catherine Arley Pudradan bahsedeceğim.Fiyatı genelde çok ucuz oluyor ama benim aldığım yerde 8.5 liraydı yani üstüne biraz daha koyup Stay Matte alabilirim o yüzden fiyatına göre çok iyi diyemem.

Ürünün dış tasarımı aslında bir çok kaliteli pudraya göre başarılı tek sorunu aynasının bulunduğu kapak çok sallanıyor kırılacak diye korkuyorum sizde de böyle bir sorun oldu mu ?
Tırnaklarıma Merhaba deyin :)
 Bende ki rengi 05 aslında elim sürekli 5,5 gidiyordu ama sürerken ton farkı yaratmasından korkup 5 numarasını aldım . Benim ten rengim oldukça beyaz o yüzden tam uydu. İçerisinde uyduruk bir sünger çıkıyor ama şunu belirtmeliyim ki çoğu pudranın içinden çıkan süngerden daha iyi.
Ürünün yapısı çok yumuşakve çok hoş bir kokusu var.Kapatıcılığı oldukça yüksek eğer hafif yapıda bir pudra istiyorsanız size göre değil çünkü yüzde kendisini belli ediyor.Direk nemlendiriciden sonra bile uygulayabilirsiniz ben acelem olduğunda genelde öyle kullandım çünkü bence fondötenin üzerine gerçekten ağır yapılı bir ürün.
Kapatıcılığı yüksek bir pudra arıyorsanız bir şans vermelisiniz bence ama ben hafif yapılı pudraları seviyorum makyajı sabitlemek için kullanıyorum pudrayı diyorsanız size göre bir ürün değil.
   







                                                                                                              SEVGİLERLEE  :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN: Hayallerimin Arka Bahçesi 

5 yorum:

  1. Benimkinin kapağında bir sorun yoktu :/ Güzel bir pudra ama çok kullanmadığım için gönderdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki benimkisinde bir sorun varmış :/ evet cogu pudraya gore gercekten guzel bır ürün :)

      Sil
  2. Simli pudra o yzden kullnmiormm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet içerisinde hafif hafif ışıltılar var ama sürülünce o kadar belli etmiyor kendini :)

      Sil
  3. Bu marka hala var mıymış :S

    http://usturupsuzyazar.blogspot.com.tr/2015/04/kadna-siddete-hayr.html

    YanıtlaSil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...