7 Ekim 2017 Cumartesi

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip olanlardanım geç olsun güç olmasın değil mi ? :) Peki Gabrini Highlightı duydunuz mu ? Duymadıysanız şimdi ikisini de biraz inceleyelim karşılaştıralım.

Öncelilkle Gabrini kutusunda ki resimle mary lou ya benzemeye çalışmış sanki :)
Mary Lou Manizer VS Gabrini Highlighter
*Mary Lou da Gabrini de sedefli kesinlikle sim sim durmuyor.
*İkisininde sürümü çok kolay oldukça yumuşaklar.
*İkisi de bence çok az da olsa tozutma yapıyor ama bu tozutma fırça kaynaklı olduğu için benimm için önemli değil . Bu konuya takılan insanlar vardır mutlaka diye bunu da belirtmek istedim.
*Bende ki Gabrinin 02 numarası olduğu için mary lou dan biraz koyu duruyor 01 numarasının daha yakın durabileceğini tahmin ediyorum.

*Gelelim bunları birbirinden ayrıbilecek önemli kısma : Gabrinin yansıması daha fazla daha parlak duruyor ve ben buna bayılıyorum.
*Mary Louda oldukça başarılı ama Gabrini bu konuda kendini aşmış bence arkadaşlar.
*Gabriniyi sevmemeniz için size sunabileceğim tek sebep kokusu olabilir kokusundan rahatsız olabilirsiniz ama kokusu uçucu bunuda belirtmek isterim.
Eğer bir higlight arayışında iseniz bence Gabriniyi bir deneyin derim .
Gabrini 10-15 lira civarında Mary Lou ise indirimde 32-35 falan oluyor sanırım.
İkisinin de ayrı ayrı yorumunu okumak için instablog hesabımı takip edebilirsiniz :)

6 yorum:

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...