26 Haziran 2013 Çarşamba

Bir Vosvos sevdası..


Kendimi tanıttıktan sonra ilk yazım vosvos üzerine olsun istedim çünkü gerçekten bir vosvos hastasıyım.Eğer bir vosvos gördüğünde mutlu olan birisi varsa işte o benimm :) O kadar güzel görünüyorlar ki bayılıyorummmm :)Şu anda antika olarak satılıyorlar sanırım o yüzden fiyatları biraz pahalı ve çok fazla kullanılıp haşat edilmemesi gerekiyor bence yani kullanmalık değil de alıp bakılmalık arabalar çünkü çok fazla uzun yola gidebileceğini(dayanabileceğini) düşünmüyorum ama yine de kendi paramı kazanmaya başladığım da alacağım ilk araba vosbağa olacaktır benimle çok uzun yolcuklara çıkamasada kısa yolculuklarda yanımda olacağına eminim :)


Şunun şekerliğine bakar mısınız Harikalarrr !!



Vee unutmadan bu kadar vosvos severken eğer allah nasip ederde evlenirsem gelin arabamı vosvos yapmazsam ne kadar ayıp etmiş olurumm :) ( Sevgilimme gelsinn bu duyy askımm duyy )
Not: Resimler google görselden alıntıdır.

                         
                                                                       SEVGİLERİMLEEEE :) 



5 yorum:

  1. Bir Eskişehirli blogger da buradaymış :)
    Davet ettin geldim, blog dünyasına hoşgeldin!
    İzleyicin olacağım ama izleyici butonu koymamışsın, izleyici butonu eklersen seni takip etmemiz daha kolay olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim geldiğinee hoşgeldinn :)
      Şey açıkçası blogu daha çözemedim ve nasıl izleyici butonu koayacağımı bilmiyorum kısa bir şekilde anlatıp bana yardımcı olursan çook sevirimm :)

      Sil
    2. Yazı yazmak için girdiğin bölüm var ya, önizleme,kayıtlar,sayfalar vs yazıyor sol tarafta. İşte oradan Yerleşim kısmının seçiyorsun. Açılan yerde gadget ekleye tıklıyorsun. Yine açılan sayfadan diğer gadgetlar bölümüne tıklıyorsun ve ilk sırada izleyiciler yazıyor onun yanındaki + işaretine tıklıyorsun. Sonra düzenlemeyi kaydediyorsun ve izleyici butonun oluşmuş oluyor :)
      Herhangi bir sorun olursa oceciklerim@gmail.com adresine mail atabilirsin seve seve yardım ederim :)

      Sil
    3. Sanırım yaptım :) Çok teşekkür ederim uyardığın için ve bloguma uğradığın için ayrı bir mutlu oldumm :)

      Sil
    4. Rica ederim ilk izleyicin de ben oldum :)

      Sil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...