6 Ağustos 2013 Salı

Küçük bir alışveriş ..

Merhabaaa :) biliyorsunuz ki şu sıralar çok fazla indirimler oluyor gerek watsons gerek gratiste. Ben gratisin geçen yıl dönümü için yaptığı çekilişten faydalanamamıştım ve bu indirimden de kendime alışveriş yapmayacağım diye söz verdiğim için faydalanamamış bulunmaktayım :) Çok mağdurum dostlarımmm :) Şaka bir yana uzunca bir süre alışveriş yapmamak bana iyi gelecek diye düşünüyorum. Tabi bunun yanı sıra alışverişi yapmayacağım diye çok lazım olan şeyleri de almayacağım demiyorum arada bu şekilde alışverişlerim olacaktır hatta olmasa daha iyi :) Kendimi tam bir diyete sokmak istiyorum :) Ve kendime verdiğim sözleri de tutmak istiyorum açıkçası ..
Şimdi sizlerle birlikte tekrar söz veriyorum kendime ;
1- Yılbaşı indirimlerine kadar kesinlikle alışveriş yapmak yok ! (Özellikle kozmetik üzerine .. giyimi saymıyorum :) )
2- Saçlarımı çok çok önemli bir şey olmadığı sürece düzleştirmeyeceğim ! ( Şurada ki Glıss ısıya karşı koruyucu sprey yorumumda bundan bahsetmiştim. )
Evet geçelim ufak alışverişime aslında alışveriş denmez hepsi farklı zamanlarda alındı :)

1-Elidor Onarıcı ve Yapılandırıcı Bakım Durulanmayan Saç Kremi : Ben bu kremi 2 yıl önce filan kullanmıştım aslında ama daha sonra yengeme verdim.
*Saçlarım şu sıralara acayip berbat durumdalar uçlarında kırık yok ama aşırı derecede kurular duştan sonra bile saçlarımda ki sertliği hissediyorum ne maske işe yarıyor ne krem.
*Birde durulanmayan saç kremi alayım dedim tekrardan ama sıvı istemiyordum şurada bahssettiğim glıssın sıvı saç spreyini kullanmıştım aslında memnun da kalmıştım ama işte dedim tekrar bir şans vereyim. Şu an pek memnun değilim biraz daha kullandıktan sonra size yorumlarımı bildireceğim.
2- Rexona Tropical Deodrant : Bunu ben almadan teyzem yurtdışından getirmişti ama o kadar güzel bir kokusu var ki bayıldım diyebilirim keşke parfümü de olsaydı :) Daha kullanmak nasip olmadı diğer deodrantlarımdan sıra gelmiyor.
3-Gülşah Aseton : Bu asetonun hastasıyım :) Hem fiyatı oldukça uygun hemde gayet başarılı bir ürün :) Bittikçe tekrar tekrar alıyorum :) Aseton en çok lazım olan şey bana resmen içiyorum , asetonu çok sık kullanıyorum çok çabuk biticektir o yüzden bu alışveriş yasağıma girmiyor :)
4-Alıx Avıen 155 : Bayram için siyah ojeye ihtiyacım vardı o yüzden abime aldırdım eğer ben çarşıya çıksaydım gratiste bu indirim varken uğrayıpta boş çıkacağımı hiç düşünmüyordum . Sağ olsun abim alıverdi bana :) Aıx avıenın kullandığım ikinci siyah ojesi olacak.





                                                                                                SEVGİLERİMLEEE  :)


İLETİŞİM : vosbagaa@gmail.com
BLOGLOVİN : Hayallerimin Arka Bahçesi

1 yorum:

  1. whoah this weblog is wonderful i really like studying your posts.
    Stay up the good work! You recognize, a lot of people are searching around
    for this information, you could help them greatly.

    Also visit my weblog :: General Mobile Discovery

    YanıtlaSil

GABRİNİ HIGLIGHT VS MARY LOU MANİZER

Selaaam kuzuşlarımm :) The Balm Mary Lou Manizeri görmeyen adını duymamış olan yoktur diye düşünüyorum :) Ben dde kendisine çok geç sahip ol...